ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες αλλά με την συνοδεία βροχών - Αναλυτικά οι προβλέψεις

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες αλλά με την συνοδεία βροχών - Αναλυτικά οι προβλέψεις

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό, σε ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά τη διάλυση της πρωινής τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι ωστόσο, θα αναπτυχθούν τοπικά νεφώσεις και ενδεχομένως να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα την Κυριακή, τα οποία θα είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top