ΠΑΡΑ-THEMA

Βαριές κατηγορίες Θεμιστοκλέους προς Χαραλαμπίδου: «Λατρεύει το ψέμα, τη διαστρέβλωση της αλήθειας»

Βαριές κατηγορίες Θεμιστοκλέους προς Χαραλαμπίδου:  «Λατρεύει το ψέμα, τη διαστρέβλωση της αλήθειας»

Βαριές κατηγορίες εξαπλώνει ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους προς την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ο οποίος σχολιάζει την ανάρτηση της σχετικά με το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, αναφέροντας  μεταξύ άλλων πως: «λατρεύει το ψέμα, τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την παραποίηση δεδομένων».

Αυτούσια η ανάρτηση του:

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ:

"Το μάθημα είχε εισαχθεί από το 2011 στη Δημοτική με στόχο τα παιδιά να αναγνωρίζουν όταν κάτι που τους συμβαίνει δεν είναι επιτρεπτό. Η Βουλή με την Προταση νόμου Θεοπεμπτου απλώς το έκανε υποχρεωτικό. Τα παιδιά πρέπει να προστατευτούν , και τα παιδιά που βρέθηκαν σε κίνδυνο ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία με τα μυαλά που κουβαλούν κάποιοι. Και όση στοχοποίηση και αν επιχειρούν σε μας που λέμε αλήθειες δεν θα μας σταματήσουν από τις προσπάθειες που καταβάλλουμε εδώ και χρόνια." και

"ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ"

Σχόλια:

Πρώτον, το ότι η συγκεκριμένη βουλευτής λατρεύει το ψέμα, την διαστρέβλωση της αλήθειας, την παραποίηση δεδομένων και στοιχείων είναι παγκοίνως γνωστόν και πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως αποδεδειγμένο

Δεύτερον, λέει η ερίτιμος βουλευτής ότι το μάθημα είχε εισαχθεί από το 2011. Εδώ έχει δίκαιο! Το μάθημα διδασκόταν με συγκεκριμένη ύλη και στα 12 χρόνια διδασκαλίας του ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ούτε από μαθητές ούτε από εκπαιδευτικούς ούτε από γονείς, διότι ακριβώς το μάθημα αυτό σεβόταν απόλυτα τον κοινόν νου, την επιστήμη, την ηλικία των μαθητών, τις κυρίαρχες πεποιθήσεις, τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις των γονιών και της κοινωνίας ευρύτερα.

Τρίτον, λέει η κυρία ότι ο νόμος Περί Υποχρεωτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης απλά έκανε το μάθημα υποχρεωτικό.

Κι εδώ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ, ΟΛΗ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ και φυσικά ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

Διότι, το μάθημα έτσι ή αλλιώς ήταν υποχρεωτικό, όπως και όλα τα μαθήματα, πλην των θρησκευτικών που παρέχεται η δυνατότητα ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ να τυγχάνουν εξαίρεσης από το μάθημα αυτό και συνακόλουθα από αγιασμούς, εκκλησιασμούς, επισκέψεις και εκδρομές σε μοναστήρια και άλλους ιερούς χώρους, χώρους και εκδηλώσεις λατρείας.

Επομένως το ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ είναι αυτό!

Τέταρτον, το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, χειρότερο του πρώτου, είναι ότι η κυρία αυτή ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ότι ο νόμος αυτός παρέχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να καθορίζουν την ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο γνωστός κι αμαρτωλός ΠΟΥ και να έχουν λόγο για το τί θα διδάσκεται αλλά και για το τί θα γίνεται στις σχολικές αίθουσες ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, που ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, αλλά και οι απόψεις της πριγκίπισσας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ.

Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, σήμερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να μπαίνουν στις σχολικές αίθουσες βιβλία υπέρ των ΛΟΑΤΙΚ, drag queen για να διαβάζουν παραμυθάκια για τους ΛΟΑΤΙΚ, Πολύχρωμες οικογένειες, αυτοκόλλητα σε τοίχους και πόρτες και φυσικά να γίνονται μαθήματα για τα 73 φύλα!

Πέμπτον, προσπαθεί αυτή η ηθική κυρία να παρουσιαστεί, μαζί με τις υπόλοιπες γνωστές κυρίες ως οι θαρραλέες προστάτιδες των παιδιών, από πιθανές παρενοχλήσεις και σεξουαλικές κακοποιήσεις, αποκλείοντας από τους γονείς το ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, όπως προβλέπεται από όλα τα κείμενα ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, την Συνθήκη της Λισσαβόνας και φυσικά από το δικό μας Σύνταγμα, λόγο!

Έκτον, ισχυρίζεται δε η κυρία αυτή, ότι το πανό με σύνθημα "ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑ" ή "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ", προδίδουν "ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ και σίγουρα ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ"

Τώρα για αυτήν την άποψη της, τί άραγε να πει κανείς;

Τα παιδιά είναι η πρώτη και η τελευταία σκέψη κάθε γονιού, κάθε μέρα. Κάθε ώρα. Μέχρι τον τάφο! Και συνιστά ΥΒΡΗ το να βγαίνει οιοσδήποτε άλλος και να γελοιοποιείται προβάλλοντας τον ΑΗΘΗ ισχυρισμό πως αυτός ή αυτή αγαπά τα παιδιά περισσότερον από τους γονείς τους και μπορεί καλύτερα από αυτούς να τα προστατεύσει!

Ξέχασα δε να σας πω, ότι όταν η κυρία αυτή προέδρευε της αναρμόδιας για αυτό το ζήτημα Επιτροπής ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΕΔ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕΚ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ!

Υ.Γ
Και για μια ακόμα φορά:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

Υ.Γ2
ΓΟΝΕΙΣ και ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ.

Περήφανες κύπριες μάνες και περήφανοι κύπριοι πατεράδες, εσείς που γεννήσατε και με θυσίες, αγώνες κι αγωνίες και δάκρυα μεγαλώνετε τα παιδιά σας, εσείς που με κάθε κλάμα και στεναχώρια τους συντρίβεστε από τον πόνο, μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να τα μετατρέψει σε χανουμάκια και γιουσουφάκια του κάθε ψυχανώμαλου κι αρρωστημένου! 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top