Χειροπέδες σε 50χρονο - Ανήλικες τουρίστριες τον κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση

Χειροπέδες σε 50χρονο - Ανήλικες τουρίστριες τον κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση

Δυο ανήλικες κατήγγειλαν 50χρονο στην Πάφο για σεξουαλικής κακοποίηση.

Πρόκειται για δυο ανήλικα κορίτσια το οποία βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές , οι οποίες όπως ισχυρίστηκαν 50χρονος τους κακοποίησε σεξουαλικά.

Υπό την συνοδεία των γονέων τους βρέθηκαν σε αστυνομικό σταθμό όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν ληφθεί οπτικογραφημένες καταθέσεις ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 50χρονο.

Το πρωί της Παρασκευής παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου , με την απόφαση να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE