ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα – Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων – Δείτε φωτογραφίες

«Έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα – Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων – Δείτε φωτογραφίες

Ουρές χιλιομέτρων σημειώνονται από το πρωί της Δευτέρας (17/7) στον αυτοκινητόδρομος προς Λάρνακα, λόγω έργων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, η ταλαιπωρία των πολιτών είναι μεγάλη, αφού σε κάποια σημεία κλείνει η μία εκ των δύο λωρίδων του αυτοκινητοδρόμου, με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Με βάση τις φωτογραφίες, στην περιοχή φαίνεται να γίνονται και έργα τοποθέτησης κάμερας παρακολούθησης και επιτήρησης της τροχαίας κίνησης.

Δείτε φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία και το Τμήμα Δημοσίων Έργων, στους ακόλουθους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας την περίοδο 26 Ιουνίου 2023 μέχρι 20 Ιουλίου 2023, καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης και ποτίσματος του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών:
• Την περίοδο 26 Ιουνίου 2023 μέχρι 20 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 08:30 μέχρι 17:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας μέχρι Κοφίνου, με αρχή 400 μέτρα πριν από τον κυκλικό κόμβο «Καλού Χωριού» και τέλος την περιοχή Κοφίνου, και
• Την περίοδο 3 Ιουλίου 2023 μέχρι 13 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 08:30 με 17:00, στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας μέχρι Λευκωσίας και Λάρνακας μέχρι Αγία Νάπα, από το αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό Κόμβο «Ριζοελιάς» και ακολούθως μέχρι την περιοχή Κόσιης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, προστίθεται, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1.500 μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Πάντως, πολίτες που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες, με αρκετούς από αυτούς να διερωτώνται γιατί διεξάγονται έργα τις καθημερινές και μάλιστα σε ώρες αιχμής, αντί τα βράδια όπου η τροχαία κίνηση είναι μειωμένη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top