ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν θα συνεχίσει»: Απογοητευμένος ο Υπ. Μεταφορών με το «καφενείο» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Τι απαντούν οι οδηγοί ταξί

«Δεν θα συνεχίσει»: Απογοητευμένος ο Υπ. Μεταφορών με το «καφενείο» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Τι απαντούν οι οδηγοί ταξί

Ένα βίντεο στο τικ τοκ που έδειχνε οδηγούς ταξί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας να κάθονται σε αυτοσχέδιο καφενείο προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις για την εικόνα που αφήνουν με στους επισκέπτες του νησιού.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί αυτό συμβαίνει και να να λάβουμε τα δέοντα μέτρα για να μην εμφανιστεί ξανά αυτό το φαινόμενο», είπε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Omega.

Μάλιστα ανέφερε πως η Πρόεδρος της Αρχής Αδειών έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους οδηγούς ταξί και εξετάζει το θέμα.

«Η παραμονή των ταξί δεν είναι πολύωρη. Κανονικά πρέπει να μπαίνουν και να βγαίνουν. Δεν μας αρέσει. Μας απογοητεύει. Δεν θα συνεχίσει», τόνισε ο Αλέξης Βαφεάδης.

Στην Πάφο είναι ακόμη πιο προβληματική η κατάσταση, μάλιστα είχαμε και αιματοκυλίσματα πρόσφατα, σημείωσε. «Το προσεγγίζουμε όμως με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε ο αρμόδιος Υπουργός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Στον αντίποδα οι οδηγοί ταξί

Από την άλλη πλευρά, οι οδηγοί ταξί, παραδέχονται μεν ότι αυτές οι εικόνες δεν τιμούν την Κύπρο, ρίχνουν δε τα βέλη τους προς τον υπουργό Μεταφορών.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί, Χαράλαμπος Αυγούστου, ανέφερε πως οι οδηγοί φωνάζουν εδώ και καιρό ότι δεν έχουν ένα χώρο κατάλληλο για να περιμένουν το επόμενο δρομολόγιο τους. Ειδικά με τις υφιστάμενες καιρικές συνθήκες, αφέθηκαν να αναμένουν έξω από το αεροδρόμιο, και μακριά από την θύρα αφίξεων. «Καλά και αντέχουν που μένουν και κάνουν την δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε παράλληλα σε έντονο ύφος τον υπουργό Μεταφορών να ανταποκριθεί στις κατ’ επανάληψη εκκλήσεις του για συνάντηση, ώστε να ακουστούν οι προτάσεις τους και να δρομολογηθούν λύσεις.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top