ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ξενοδοχείο ιατρικής αποκατάστασης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Νέο ξενοδοχείο ιατρικής αποκατάστασης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Το πρώτο ξενοδοχείο και κέντρο αποκατάστασης νέας γενιάς ανοίγει τις πόρτες του στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γκιουνές», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Η εφημερίδα γράφει ότι υπεγράφη επενδυτικό «πρωτόκολλο» για την ίδρυση ξενοδοχείου και κέντρου αποκατάστασης νέας γενιάς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, «που θα συμβάλει άμεσα στη διεθνή προβολή και ανάπτυξη της βόρειας Κύπρου στον τομέα του τουρισμού υγείας», όπως αναφέρεται στο ψευδοκράτος.

Η συνάντηση για την υπογραφή πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Vuni Palace Hotel και σε αυτή συμμετείχαν ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ, ο «υπουργός τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου, ο «υπουργός» εξωτερικών Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο πρόεδρος του Τουρκικού Ομίλου Υγείας Romatem, Κοκσάλ Χόλογλου, ο ιδρυτικός πρόεδρος του «Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας», Εμίν Τσακμάκ, καθώς και «ανώτερα στελέχη» από τον χώρο του τουρισμού και της υγείας.

Μιλώντας στην τελετή υπογραφής, ο κ. Ουστέλ είπε ότι ο τουρισμός υγείας στο ψευδοκράτος προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους τομείς της προστασίας και ανάπτυξης της υγείας, καθώς και ευκαιρίες θεραπείας και ότι η «κυβέρνηση» θα καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας κατά τη διάρκεια του ενός έτους, που το ψευδοκράτος θα προεδρεύει, όπως ισχυρίστηκε, του «παγκόσμιου συμβουλίου τουρισμού υγείας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top