ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Λουόμενος έσωσε γύπα που έπεσε στη θάλασσα - Τον «βάφτισαν» Μαθιό

Ελλάδα: Λουόμενος έσωσε γύπα που έπεσε στη θάλασσα - Τον «βάφτισαν» Μαθιό

Στη διάσωση ενός αδύναμου και ταλαιπωρημένου γύπα που έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκωθεί από το νερό και να πετάξει προχώρησε ένας λουόμενος που βρέθηκε να κολυμπά σε παραλία της Σητείας στην Κρήτη.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (28/7) σε απόκρημνη παραλία στην περιοχή του Γούδουρα Σητείας, με τον λουόμενο να εντοπίζει το ανήμπορο ζώο και να σπεύδει κολυμπώντας να το βοηθήσει, σύμφωνα με το cretalive.

Το περιστατικό έκανε γνωστό το Sitia on line και σύμφωνα με πληροφορίες ο ταλαιπωρημένος γύπας ήταν αδύνατον να ακινητοποιηθεί καθώς ήταν αδύναμος και φοβισμένος και για κακή τους τύχη, όταν έσπευσαν να τον βοηθήσουν, έπεσε στη θάλασσα.

Τότε εμφανίστηκε ο λουόμενος και κολύμπησε προς το σημείο και χωρίς δεύτερη σκέψη έσωσε το όρνιο, προτού αυτό πνιγεί. Ο γύπας ονομάστηκε «Μαθιός» και πλέον βρίσκεται σε ασφαλές σημείο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top