ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ζωολογικός κήπος διαψεύδει ότι οι αρκούδες του είναι... άνθρωποι με στολή

Κίνα: Ζωολογικός κήπος διαψεύδει ότι οι αρκούδες του είναι... άνθρωποι με στολή

Ζωολογικός κήπος στην ανατολική Κίνα διέψευσε τις υποψίες ότι ορισμένες από τις αρκούδες του θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι ντυμένοι με στολές, μετά την κυκλοφορία στο Διαδίκτυο βίντεο με μία από αυτές να στέκεται στα πίσω πόδια της.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή από την πλευρά... της Άντζελας, μιας μαλαισιανής αρκούδας, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Χανγκτζού δήλωσαν:

«Όταν πρόκειται για αρκούδες, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το τεράστιο σώμα και μια εκπληκτική δύναμη. Δεν είναι όμως όλες οι αρκούδες μεγαθήρια και προσωποποίηση του κινδύνου. Εμείς, οι αρκούδες της Μαλαισίας, είμαστε μικροσκοπικές, οι μικρότερες στον κόσμο».

Το βίντεο με την αρκούδα να στέκεται στα πίσω πόδια της είχε κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί σημείωναν ότι τα λεπτά πόδια της και οι πτυχές της στο τρίχωμα την έκαναν να μοιάζει με άνθρωπο που υποδύεται την αρκούδα.

 

 

Εκρπόσωπος του ζωολογικού κήπου επισήμανε πάντως ότι το ζώο ήταν αληθινό και ότι σε μια κρατική εγκατάσταση δεν θα μπορούσε να γίνει τέτοια εξαπάτηση. Εξάλλου, όπως είπε, μέσα στον καύσωνα ένας άνθρωπος με στολή αρκούδας «θα άντεχε μόνο για λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει».

Υπάλληλος του ζωολογικού κήπου, όπως αναφέρει ο Guardian, είπε ότι θα οργανώνονταν επισκέψεις δημοσιογράφων τη Δευτέρα για να δουν τις αρκούδες.

Οι αρκούδες τη Μαλαισίας έχουν το μέγεθος μεγάλων σκύλων. Όταν σταθούν στα δύο πόδια έχουν ύψος 1,3 μέτρα, λιγότερο από το μισό σε σύγκριση με τα 2,8 μέτρα για τις γκρίζες αρκούδες και άλλα είδη.

Άλλοι κινεζικοί ζωολογικοί κήποι έχουν κατηγορηθεί ότι έχουν σκύλους που τους έβαψαν για να μοιάζουν με λύκους ή βαμμένα γαϊδουράκια για να μοιάζουν με ζέβρες.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top