ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγωδία στην Πάφο: Η τοποθέτηση της ΑΗΚ για το θάνατο του 75χρονου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Τραγωδία στην Πάφο: Η τοποθέτηση της ΑΗΚ για το θάνατο του 75χρονου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό στη Νατά, με τον θάνατο 75χρονου που φέρεται να ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια που ήταν αποκομμένα στην αυλή οικίας, όπως είπε την Τρίτη η Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ, Δέσποινα Παναγιώτου​-Θεοδοσίου, ενώ κάλεσε το κοινό να μένει μακριά από καλώδια σε περιπτώσεις βλαβών.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφο, μετά τη σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ για το θέμα των δασικών πυρκαγιών, για το περιστατικό στην επαρχία Πάφου, η κ. Θεοδοσίου ανέφερε ότι ακόμη γίνονται έρευνες οπότε δεν μπορούν να πουν πολλά πράγματα.

«Εκείνο που θέλουμε να πούμε στον κόσμο είναι, μακριά από τα καλώδια, υπάρχει κίνδυνος», είπε, προτρέποντας το κοινό, αν δουν καλώδια, «να μένουν μακριά μέχρι να έρθουν τα συνεργεία της ΑΗΚ για να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να υπάρχει».

Η Πρόεδρος της ΑΗΚ, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα.

Είπε ότι γνωρίζει για τις δηλώσεις του κοινοτάρχη, προσθέτοντας πως «η ΑΗΚ, ό,τι πρέπει να κάνει, το κάνει, αλλά πρέπει να υπάρχει και συνεργασία με τους ιδιοκτήτες».

Σημείωσε ότι δεν είναι πάντα εύκολο για την ΑΗΚ να μπαίνει σε ένα σπίτι, έστω και αν είναι εγκαταλελειμμένο, «κάποιο ιδιοκτήτη έχει, οπότε πρέπει να υπάρχει συνεργασία και με τις κοινότητες και με τους ιδιοκτήτες».

Σε ερώτηση αν η ΑΗΚ μπορεί να αντλήσει στοιχεία από τα αρχεία της για υποστατικά στα οποία για χρόνια, ενδεχομένως να μην χρησιμοποιείται το δίκτυο, είπε ότι, «βεβαίως έχουμε τα αρχεία μας, πάλι όμως, πρέπει να υπάρχει συνεργασία, είναι πολλές χιλιάδες τα σπίτια τα οποία ηλεκτροδοτούμε, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο αυτό και ζητούμε τη συνεργασία». Είπε ότι και κοινοτάρχες μπορούν να ειδοποιούν την ΑΗΚ για σπίτια που για πολλά χρόνια είναι εγκαταλελειμμένα και βλέπουν ότι υπάρχει πρόβλημα. «Να μας ειδοποιούν και εμείς θα είμαστε εκεί», είπε.

Πηγή: KΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top