Αυξημένη ζήτηση σε πόσιμο νερό - Ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην παροχή

Αυξημένη ζήτηση σε πόσιμο νερό - Ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην παροχή

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, με ανακοίνωση του, πληροφορεί το κοινό ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση σε πόσιμο νερό.

H μαζική μετακίνηση πληθυσμού από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς τις παραθαλάσσιες περιοχές ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην παροχή νερού σε κάποιες περιοχές. Ως εκ τούτου, καλούνται οι καταναλωτές να αποφεύγουν την αλόγιστη χρήση εφαρμόζοντας τα βασικά μέτρα εξοικονόμησης του νερού.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων αναφέρει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE