ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκρυψαν ναρκωτικά σε… συσκευασίες δημητριακών - Κατασχέθηκαν 3 κιλά κάνναβης - Χειροπέδες στον παραλήπτη - Δείτε φωτογραφίες

Έκρυψαν ναρκωτικά σε… συσκευασίες δημητριακών - Κατασχέθηκαν 3 κιλά κάνναβης - Χειροπέδες στον παραλήπτη - Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση τριών κιλών κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν σε συσκευασίες δημητριακών, προέβηκε το Τμήμα Τελωνείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, στις 22 Αυγούστου «μετά από το συνήθη έλεγχο ταχυδρομικών πακέτων που διενεργήθηκε στο χώρο του Ταχυδρομικού Ανταλλακτηρίου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3kg κάνναβης κρυμμένα σε 3 συσκευασίες δημητριακών».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «ένα ταχυδρομικό πακέτο με προέλευση τον Καναδά είχε ως δηλωμένο περιεχόμενο «Ρουχισμό και Τρόφιμα» με άγνωστο αποστολέα και παραλήπτη ένα αλλοδαπό πρόσωπο στην Πάφο».

«Το πακέτο επιλέχθηκε για έλεγχο από τον αρμόδιο λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων και κατά την διενέργεια του φυσικού ελέγχου εντοπίστηκαν, ανάμεσα σε διάφορα προσωπικά αντικείμενα και τρόφιμα, 3 συσκευασίες γνωστής μάρκας δημητριακών από τα οποία αναδυόταν παράξενη οσμή. Κατά το άνοιγμα τους βρέθηκε να περιέχουν συνολικά 5 αεροστεγείς συσκευασίες με ξηρή φυτική ύλη (κάνναβη) συνολικού βάρους 3 κιλών», προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι «το πακέτο και το περιεχόμενο του κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων και στα πλαίσια συνεργασίας με την Αστυνομία, παραδόθηκε στην ΥΚΑΝ για την διενέργεια ελεγχόμενης παράδοσης».

Κατά την παράδοση του πακέτου σήμερα, στο ταχυδρομικό γραφείο Πάφου, λειτουργοί της ΥΚΑΝ συνέλαβαν ένα πρόσωπο που εμφανίστηκε για να το παραλάβει, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Πάφου για την πιθανότητα εντοπισμού και άλλων συνεργών στη διακίνηση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς ρεύμα τα κατεχόμενα: «Βολές» προς ΑΗΚ - Πώς απαντούν οι αρμόδιοι

Εξετάζουν την περιοχή για να βρουν τον δράστη της ληστείας στη Χλώρακα - Φέρει εκδορές και μώλωπες η 65χρονη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top