Τραυματισμός υπαξιωματικού Ε.Φ: Τον εξέτασε ο γιατρός από το Ισραήλ – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Τραυματισμός υπαξιωματικού Ε.Φ: Τον εξέτασε ο γιατρός από το Ισραήλ – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στην Κύπρο έφτασε χθες (23/08) ο γιατρός από το Ισραήλ ώστε να εξετάσει τον 54χρονο υπαξιωματικό της Εθνικής Φρουράς, που τραυματίστηκε την Πέμπτη (17/08) σε ατύχημα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο γιατρός εξέτασε τον υπαξιωματικό, ενώ μίλησε με την οικογένεια και έδωσε κατευθύνσεις.

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας του, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα μετά από έκρηξη ελαστικού φορτηγού οχήματος της βάσης με το οποίο ασχολείτο. Μετά την έκρηξη του ελαστικού ο Υπαξιωματικός εκτινάχθηκε προς τα πίσω και προσέκρουσε βίαια σε άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Το Υπουργείο Άμυνας έχει διατάξει έρευνα προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE