Στους δρόμους οι κάτοικοι της Χλώρακας - Προχωρούν σε πορεία διαμαρτυρίας

Στους δρόμους οι κάτοικοι της Χλώρακας - Προχωρούν σε πορεία διαμαρτυρίας

Στους δρόμους βγαίνουν το απόγευμα οι κάτοικοι της Χλώρακας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, την γκετοποίηση και τη παραβατικότητα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η διαμαρτυρία είναι ενάντια σε όλα τα γκέτο της Κύπρο: Όλοι μαζί για να γίνει η αρχή να σπάσουν τα γκέτο του κάθε χωριού και κάθε γειτονιάς της Κύπρου, αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου στην Οδό Ελευθερίας στην Χλώρακα, έξω από την Ελληνική Τράπεζα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE