ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: «Πλήττει» κεντρική Μεσόγειο και Ελλάδα η κακοκαιρία «Δανιήλ» - Θα έρθει και Κύπρο; - Τι να αναμένουμε

Καιρός: «Πλήττει» κεντρική Μεσόγειο και Ελλάδα η κακοκαιρία «Δανιήλ» - Θα έρθει και Κύπρο; - Τι να αναμένουμε

Το συνοπτικό σύστημα Δανιήλ την κεντρική Μεσόγειο και τον ελλαδικό χώρο, ενώ στην περιοχή μας επικρατεί ασθενής χαμηλή πίεση, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν ασθενείς μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top