ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφοδρά πυρά» αντάλλαξαν Παπαδόπουλος και Χρίστου: «Kάποιοι έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες» - «Δεν θα επιτρέψουμε να μας απαγορεύσουν να μιλούμε».

«Σφοδρά πυρά» αντάλλαξαν Παπαδόπουλος και Χρίστου: «Kάποιοι έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες» - «Δεν θα επιτρέψουμε να μας απαγορεύσουν να μιλούμε».

Για το θέμα του μεταναστευτικού που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, όσο και για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε Χλώρακα και Λεμεσό, μίλησαν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, οι οποίοι Αντάλλαξαν πυρά, φιλοξενούμενοι στην μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA Ενημέρωση Τώρα.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος ανέφερε ότι: «κάποιοι έσπειραν άνεμους και σήμερα θερίζουν θύελλες», και ερωτηθείς από την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής Στέλλα Σάββα, αν αφορά το ΕΛΑΜ, απάντησε: «φυσικά, για όλους όσους καλλιεργούσαν όλα αυτά τα χρόνια τον ρατσισμό, τον φασισμό σε ότι αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Μπορεί να μην οργάνωσαν τις συγκεκριμένες οργανωμένες εκστρατείες εκφοβισμού και βίας, αλλά καλλιέργησαν τις συνθήκες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα πιο κάτω:

 

 

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ο Χρίστος Χρίστου: «θέλω να πω πώς το ΕΛΑΜ δεν είχε καμία σχέση με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σε Λεμεσό και Χλώρακα. Μάλιστα, στην περίπτωση της Χλώρακας, η οποία ήταν προγραμματισμένη από τους κατοίκους της περιοχής, έδωσαν το παρών τους και στελέχη άλλων πολιτικών δυνάμεων. Σε ότι αφορά στη Λεμεσό, την εκδήλωση την είχαν εξαγγείλει άλλοι φορείς και είδαμε πράγματα τα οποία όχι απλά τα καταδικάζουμε, αλλά που θεωρούμε ότι είναι και προβοκατόρικα», ανέφερε ο κ. Χρίστου, τονίζοντας παράλληλα ότι κάποια άλλα κόμματα, κατηγορούν το δικό του λόγω της δικής τους αδράνειας.

Είπε ακόμη ότι: «επιχειρούν να μας ρίξουν την ευθύνη επειδή δεν έχουν να δώσουν καμία απάντηση στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης», και πρόσθεσε πως «δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που έχουν αδρανήσει και οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο, να μας απαγορεύσουν να μιλούμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα πιο κάτω:

Πώς μεταδίδεται ο ιός του Δυτικού Νείλου - Εντοπίστηκε κρούσμα και στην Κύπρο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top