Πυρκαγιά και στην Πάφο: Γλίτωσαν τα χειρότερα - Γίνονται τελικές κατασβέσεις

Πυρκαγιά και στην Πάφο: Γλίτωσαν τα χειρότερα - Γίνονται τελικές κατασβέσεις

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και στην Επαρχία Πάφου , καθώς ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα μεταξύ των Κοινοτήτων Τίμη και Μαντριά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι έκτασης ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και καλαμιώνα. 

Γειτνιάζει με τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και με συγκρότημα κατοικιών το οποίο προστατεύθηκε.

Ανταποκρίθηκαν άμεσα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Πάφου. 

Η πυρκαγιά διευκρινίζεται ότι είναι υπό έλεγχο και γίνονται τελικές κατασβέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE