LIKE ONLINE

Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ: Είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2115 - Δείτε βίντεο

Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ: Είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2115 - Δείτε βίντεο

Η ίδια η ταινία έχει σφραγιστεί σε ένα χρηματοκιβώτιο υψηλής τεχνολογίας, προστατεύεται από αλεξίσφαιρο γυαλί και φυλάσσεται στα κελάρια του Λουδοβίκου XIII στο Κονιάκ της Γαλλίας.

Καθώς οι λάτρεις του κινηματογράφου περιμένουν με ανυπομονησία τις επερχόμενες κυκλοφορίες το 2023 και μετά, υπάρχει ένα κινηματογραφικό διαμάντι που θα παραμείνει βασανιστικά απρόσιτο μέχρι το μακρινό μέλλον: «100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ». Αυτό το αινιγματικό έργο, σε σκηνοθεσία του Robert Rodriguez και με το ταλέντο του ηθοποιού και συγγραφέα John Malkovich, δεν είναι μια τυπική κινηματογραφική κυκλοφορία. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα κινηματογραφικό πείραμα επικών διαστάσεων, συνδεδεμένο με τη διαδικασία γήρανσης ενός πολυτελούς ποτού.

Ο ίδιος ο τίτλος της ταινίας, «100 χρόνια», είναι μια αναφορά στο χρόνο που χρειάζεται ένα μπουκάλι κονιάκ Louis XIII, ιδιοκτησίας του Rémy Martin, για να ωριμάσει στην τελειότητα. Αυτή η ενδιαφέρουσα συνεργασία μεταξύ του κόσμου του κινηματογράφου και των εκλεκτών αλκοολούχων ποτών έχει δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στους λάτρεις της ταινίας, παρόλο που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2115 για την πρεμιέρα της ταινίας.

Η ταινία καλύπτεται από μυστικότητα, με τις λεπτομέρειες της πλοκής να φυλάσσονται αυστηρά μέχρι την αποκάλυψή του. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο John Malkovich αναλαμβάνει τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο, η Shuya Chang από το «Snakehead» ενσαρκώνει τη γυναίκα πρωταγωνίστρια και ο Marko Zaror, γνωστός από το «Redeemer», αναλαμβάνει το ρόλο του ανταγωνιστή.

Οι δημιουργοί της ταινίας έχουν προσθέσει στην ίντριγκα κυκλοφορώντας τρία teaser trailers, το καθένα με τη δική του θεματική εστίαση: «Ρετρό», «Φύση» και «Μέλλον». Αυτές οι ματιές προσφέρουν μια δελεαστική γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε αυτή την πειραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αλλά αυτό που κάνει τη ταινία να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η μυστηριώδης πλοκή του ή το εντυπωσιακό καστ. Η ίδια η ταινία έχει σφραγιστεί σε ένα χρηματοκιβώτιο υψηλής τεχνολογίας, προστατεύεται από αλεξίσφαιρο γυαλί και φυλάσσεται στα κελάρια του Λουδοβίκου XIII στο Κονιάκ της Γαλλίας. Το χρηματοκιβώτιο αυτό είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του ακριβώς την ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας, επιτρέποντας σε χίλιους τυχερούς επισκέπτες να παρακολουθήσουν την ταινία για πρώτη φορά.

Μεταξύ αυτών των τυχερών παρευρισκομένων θα είναι και συγγενείς του John Malkovich και του Robert Rodriguez, στους οποίους έχουν ανατεθεί εισιτήρια για να τα μεταβιβάσουν στους επιλεγμένους απογόνους τους, εξασφαλίζοντας ότι την ταινία θα ζήσουν οι επόμενες γενιές.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top