Πειραιάς: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ

Πειραιάς: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Σάββατο, ο 68χρονος που πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε τον 39χρονο στον Πειραιά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος πιστολέρο πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με το δίκαννο που είχε στο σπίτι  του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το ένα χτύπημα ο 39χρονος, πατέρας τριών παιδιών, το δέχτηκε στα πλευρά του αριστερού του θώρακα και το άλλο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.   

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά  πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, εκεί όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν το  δίκαννο μάρκας BAIKAL, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 68χρονος  φέρεται να είχε προβλήματα με πολίτες της περιοχής και να τσακωνόταν μαζί τους κατά διαστήματα.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE