Νεογέννητο στην Ινδία βρέθηκε σε αποχέτευση - Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του - Βίντεο

Νεογέννητο στην Ινδία βρέθηκε σε αποχέτευση - Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του - Βίντεο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην πόλη Νόιντα της Ινδίας όπου ένα νεογέννητο 5-6 ημερών βρέθηκε πεταμένο μέσα σε αποχέτευση.

Περαστικοί άκουσαν το κλάμα του ενώ έκπληκτοι παρατήρησαν ότι αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του. Αστυνομικοί μετέφεραν το αγοράκι στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί το φρόντισαν και σταθεροποίησαν την κατάστασή του.

Οι γονείς του νεογέννητου δεν έχουν ακόμη βρεθεί και ο λόγος της εγκατάλειψής του δεν έχει γνωστός.

 
 

 

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, σε ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό στην Άντρα Πραντές, ένα νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα στενό ανοιχτό αγωγό. Το νεογέννητο κορίτσι μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο από περαστικούς.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE