Super Κική: Κάνω λιποαναρρόφηση, δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα - «Έξαλλη» η Μαρία Μπακοδήμου

Super Κική: Κάνω λιποαναρρόφηση, δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα - «Έξαλλη» η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη, αμέσως μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Super Κική.

Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε ορισμένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε θα γίνει μια συνέντευξη που θα απαντά για το αν ήξερε ή όχι τον Ξαρχάκο, όχι να βλέπω μια συνέντευξη που λέει ότι κάνει λιποαναρρόφηση γιατί δεν θέλει να είναι σαν τη Δανάη. Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης Μπάρκα;», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε τι δήλωσε η Super Κική στο LifeNewsCy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE