Συμβιβασμός με πρωταγωνιστές τους Σεμέδο και Στεπίνσκι

Συμβιβασμός με πρωταγωνιστές τους Σεμέδο και Στεπίνσκι

Ομόνοια και Άρης συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Άνοιξε το σκορ στο 32' ο Σεμέδο, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι στο 38' με τον Στεπίνσκι ο οποίος έκανε και το 1-2 στο 72'. Ο Σεμέδο διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.

Η Ομόνοια μπήκε πιο επιθετικά στο ματς και κατάφερε να δημιουργήσει τις πρώτες... προϋποθέσεις για το προβάδισμα. Στο 32' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 32' όταν ο Σεμέδο μετά από ασίστ του Μπεζούς άνοιξε το σκορ με πλασέ από διαγώνια θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.