LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια γίνονται πιο εύκολα ρεζίλι από τα άλλα

Αυτά τα ζώδια γίνονται πιο εύκολα ρεζίλι από τα άλλα

Υπάρχουν άνθρωποι που σε ένα μικρό ατύχημα ή σε μια στιγμή που θα τους φέρει σε αμηχανία, θα αντιδράσουν με χιούμορ και θα συνεχίσουν την ημέρα τους σαν αυτή η στιγμή να μην συνέβη ποτέ. Υπάρχουν κι άλλοι, όμως, που και την παραμικρή αστοχία τη θυμούνται για χρόνια και στοιχειώνει μέχρι και τον ύπνο τους. Σε αυτό, πέρα από τον χαρακτήρα τους, ίσως παίζει ρόλο και η αστρολογία – έχουμε αναφέρει ξανά, άλλωστε, πως οι θέσεις των άστρων τη στιγμή που γεννιόμαστε διαμορφώνουν σε έναν βαθμό την προσωπικότητά μας,

Από τα 12 ζώδια, λοιπόν, υπάρχουν μερικά που ταπεινώνονται γρήγορα, και όλα έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά.

«Αν το ζώδιό σας σχετίζεται με το στοιχείο του νερού ή της γης, σημαίνει ότι είστε βαθιά σε επαφή με τα συναισθήματά σας και ιδιαίτερα συντονισμένοι με το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είστε λίγο αυστηροί με την κριτική απέναντι στον εαυτό σας», λέει η Priscila Lima de Charbonierres, επαγγελματίας αστρολόγος.

Χαρακτηριστικά όπως αυτά είναι μια «συνταγή» για να νιώθετε αμηχανία όλη μέρα, κάθε μέρα – και όταν προσθέτετε ορισμένους πλανήτες στον χάρτη σας, ο παράγοντας ντροπή αυξάνεται. «Για παράδειγμα, η Αφροδίτη έχει να κάνει με τη σύνδεση και το πώς σχετίζεστε με τους άλλους», λέει η αστρολόγος. «Επειδή οι ντροπιαστικές στιγμές γίνονται πιο έντονες όταν συμβαίνουν μπροστά σε άλλους ανθρώπους, είναι λογικό τα ζώδια που κυβερνώνται από αυτή να νιώθουν πως γίνονται ρεζίλι πολύ πιο εύκολα και να το ξεχνούν πολύ πιο δύσκολα».

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ντροπιάζονται εύκολα και δεν μπορούν να απαλλαγούν από τις σκέψεις των πράξεών τους.

Ταύρος

Με πλανήτη-κυβερνήτη την Αφροδίτη δεν είναι καθόλου παράξενο που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Οι Ταύροι αντιλαμβάνονται πολύ καλά το περιβάλλον γύρω τους και το πώς πρέπει να είναι τοποθετημένα τα πάντα. Έτσι θα νιώσουν μεγάλη ντροπή αν ένας φίλος περάσει από το σπίτι και αυτό είναι ακατάστατο ή αν το γραφείο τους δεν είναι τακτοποιημένο και κάποιος συνάδελφος ή ανώτερός τους το δει. Οι περισσότερες ντροπιαστικές στιγμές για τους Ταύρους συμβαίνουν στη δουλειά. Ως ζώδιο της γης είναι πολύ ευαίσθητοι απέναντι στην κριτική, ακόμα και την καλοπροαίρετη ή την ευγενική. Νιώθουν μεγάλη ντροπή έπειτα από κάθε παρατήρηση και δεν θα αφήσουν αυτό το συναίσθημα για καιρό να φύγει από πάνω τους.

Καρκίνος

Υπάρχει λίστα με ενοχικό συναίσθημα από την οποία να λείπει ο Καρκίνος; Μάλλον, όχι. Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη, σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, αλλά συχνά φοβάστε να μοιραστείτε πολλά. Η επόμενη μέρα έπειτα από μια συνάντηση ή ένα πάρτι, για παράδειγμα, είναι ανατριχιαστική, διότι θυμάστε τι κάνατε και για πόσα μιλήσατε. Ενώ άλλα ζώδια ανοίγονται και ξεφορτώνονται τραύματα χωρίς καμία έγνοια οι Καρκίνοι κοκκινίζουν και μόνο στη σκέψη του να πουν περισσότερα για τον εαυτό τους. Το ίδιο ντροπιαστικά μπορεί να νιώθετε και όταν περπατάτε στον δρόμο και σκοντάψετε ή φοράτε ένα τσαλακωμένο ή λιγάκι λερωμένο ρούχο. Νομίζετε πως όλοι σας κοιτούν και σας σχολιάζουν. Φυσικά, αυτό το συναίσθημα δεν θα σβήσει εύκολα από την καρδιά σας και η εικόνα από το μυαλό σας.

Παρθένος

Η – από τη φύση της- οργανωμένη και σχολαστική Παρθένος δεν μπορεί ούτε σαν σκέψη να γίνει ρεζίλι. Προσέχει κάθε λεπτομέρεια και αν κάτι δεν ακολουθήσει τα σχέδιά της, εκνευρίζεται και γίνεται αρκετά πικρόχολη. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια λειτουργεί συνήθως υπέρ σας, αλλά σας κάνει να νιώθετε αμήχανα όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Ενώ άλλα ζώδια περνούν πιο εύκολα στο γέλιο και ακολουθούν τη ροή, εσείς νευριάζετε και γκρινιάζετε όταν αλλάξουν οι ώρες συνάντησης που είχατε θέσει ή πάει κάτι στραβά στα πλάνα σας. Ακόμα και όταν σας διαβεβαιώνουν πως όλα είναι καλά, εσείς συνεχίζετε. Μάλιστα, νιώθετε αμηχανία ή ντροπή επειδή οι καταστάσεις δεν εξελίχθηκαν όπως είχατε σχεδιάσει. Αλλά μόνο εσείς το νιώθετε αυτό – κατά τα άλλα, όλα βαίνουν καλώς.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top