ΠΑΡΑ-THEMA

Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς - Αυτοπροσδιορίζομαι πια ως γκέι άντρας»

Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς - Αυτοπροσδιορίζομαι πια ως γκέι άντρας»

«Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Στην Αμερική όταν είσαι 31 και κάνεις coming out, σου λένε "Oh my god, that’s late” (Ω Θεέ μου, είναι αργά). Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια.», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή στο ANTIVIRUS, ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως διατηρούσε σχέση με κοπέλα στο παρελθόν για πάρα πολλά χρόνια.

«Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα».

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

«Το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», αυτός είναι ο τίτλος γερμανικής εφημερίδας σε αφιέρωμα που έκανε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που εν μια νυκτί κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή κι όχι μόνο!

Το εν λόγω άρθρο, μάλιστα, της γερμανικής ΤΑΖ πέραν του ότι τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρει πως μαζί με τον σύντροφό του, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέφανος Κασσελάκης...

...ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη, «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: Youweekly.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top