Επιστρέφουν εντός της μέρας στην Κύπρο οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο Παρίσι – Η ανακοίνωση της Cyprus Airways

Επιστρέφουν εντός της μέρας στην Κύπρο οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο Παρίσι – Η ανακοίνωση της Cyprus Airways

Ανακοίνωση σε σχέση με τον εγκλωβισμό δεκάδων επιβατών στο αεροδρόμιο του Παρισιού από χθες (2/12) εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το αεροσκάφος της Cyprus Airways που επρόκειτο να εκτελέσει την πτήση CY381 από το Charles De Gaulle, (CDG) Παρίσι, Γαλλία χθες Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, καθυστέρησε προληπτικά για τεχνικούς λόγους.

Οι μηχανικοί της Cyprus Airways εργάζονται εντατικά για τον έλεγχο του αεροσκάφους και πιστοποίηση του για πτήση το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα η Cyprus Airways έχει εξασφαλίσει σε όλους τους επιβάτες εναλλακτικούς τρόπους επιστροφής εντός της ημέρας, σε συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Τόσο οι επιβάτες όσο και το πλήρωμα της Cyprus Airways διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο.

Η ασφάλεια παραμένει η ύψιστη προτεραιότητα της Cyprus Airways και η εταιρεία δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο μείωσης της ασφαλείας.

Η εταιρεία μας απολογείται για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε από γεγονοτα πέραν του ελέγχου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE