LIKE ONLINE

Ανατριχιαστικός κλόουν σπέρνει τον τρόμο στους δρόμους της Σκωτίας: «Φοβόμαστε για τα παιδιά μας»

Ανατριχιαστικός κλόουν σπέρνει τον τρόμο στους δρόμους της Σκωτίας: «Φοβόμαστε για τα παιδιά μας»

Μια σκωτσέζικη πόλη έχει πέσει θύμα της ανησυχητικής παρουσίας ενός ανατριχιαστικού κλόουν που μοιάζει να έχει βγει από τους εφιάλτες του Stephen King. Φορώντας την εμβληματική μορφή του «Pennywise the Dancing Clown», με κόκκινα μαλλιά, τσαλακωμένο κολάν και ένα δυσοίωνο κόκκινο μπαλόνι, αυτή η αινιγματική φιγούρα έχει προκαλέσει ανατριχίλα στους κατοίκους της περιοχής, ενώ παράλληλα προκαλεί ανησυχία στην τοπική αστυνομία.

Αυτός ο κακόβουλος γελωτοποιός, ο οποίος φαίνεται να ευδοκιμεί στο χάος που σπέρνει, διακήρυξε τις προθέσεις του σε μια μάλλον ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook με τίτλο «Ένα μήνυμα προς τα μέσα ενημέρωσης».

Αναγνωριζόμενος ως Cole Deimos στο Facebook, αυτός ο απειλητικός κλόουν φέρεται να έχει εκτοξεύσει απειλές, δημιουργώντας ατμόσφαιρα φόβου και ανησυχίας σε μια πόλη περίπου 2.000 κατοίκων. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι λογικό να είναι ενοχλημένοι από αυτή την απειλητική παρουσία, με έναν πατέρα δύο παιδιών να εκφράζει την ανησυχία του, λέγοντας: «Κάποιος πρέπει να του μιλήσει πριν εμπλακεί η αστυνομία ή πραγματικά τρομοκρατήσει κάποιον.

Θα μπορούσε να προκαλέσει σε κάποιον καρδιακή προσβολή».

Ενώ αυτές οι ανατριχιαστικές εξελίξεις έχουν συγκεντρώσει την προσοχή, οι τοπικές αρχές δεν έχουν ακόμη λάβει επίσημες αναφορές. Ο ανατριχιαστικός κλόουν, ωστόσο, απολαμβάνει τη δημοσιότητα, προκαλώντας οποιονδήποτε προσπαθήσει να τον σταματήσει. Στον ανατριχιαστικό μονόλογό του, απορρίπτει τις προσπάθειες της αστυνομίας και δηλώνει τη μοναδική του επιθυμία να παίξει σκοτεινά παιχνίδια σε αυτή την ανυποψίαστη «κοιμισμένη πόλη».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top