Εγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον; Φήμες για γεννητούρια ξανά στο παλάτι!

Εγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον; Φήμες για γεννητούρια ξανά στο παλάτι!

Έγκυος για τρίτη φορά φέρεται να είναι η Κέιτ Μίντλετον, λίγους μόνο μήνες μετά την γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Σύμφωνα με το περιοδικό OK, η Δούκισσα του Κέιμπιρτζ «διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της».

Όπως φαίνεται, Κέιτ και Ουίλιαμ είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους και να χαρίσουν ακόμα ένα αδελφάκι στον 2χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και την τεσσάρων μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας ενώ ούτε το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει σχολιάσει το γεγονός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE