ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικούς αγώνες με παράνομη συσκευή - Έφοδος της Αστυνομίας σε τρία υποστατικά

Παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικούς αγώνες με παράνομη συσκευή - Έφοδος της Αστυνομίας σε τρία υποστατικά

Σε ελέγχους τριών υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο επιχείρησης πάταξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 4 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 16:50- 18:30 μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και του ΤΑΕ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν σε έρευνα υποστατικών στην Πάφο.

Σε έρευνα σε υποστατικό, παρουσία του ιδιοκτήτη του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επτά αποκωδικοποιητές, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν σε λειτουργία, και ένα τηλεχειριστήριο το οποίο έφερε επιγραφή.

Σε δεύτερο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 modems και 2 τηλεχειριστήρια. Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του υποστατικού καταγγέλθηκε, λόγω του ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια μουσικής και άδεια ποτού.

Επίσης σε τρίτο υποστατικό, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε παρουσία του ιδιοκτήτη του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα IP Box και ένας αποκωδικοποιητής. Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του υποστατικού καταγγέλθηκε λόγω του ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια μουσικής.

Σε όλα τα υποστατικά μέσω τηλεοράσεων φαίνεται πως προβάλλονταν ποδοσφαιρικοί αγώνες χωρίς τα πνευματικά δικαιώματα που κατέχει συγκεκριμένη εταιρεία. Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως όλα τα κατασχεθέντα παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Πάφου το οποίο ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top