Λεμεσός: «Βοήθεια, κλειδώθηκε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο»!

Λεμεσός: «Βοήθεια, κλειδώθηκε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο»!

Ένα απίστευτο τηλεφώνημα δέχτηκε σήμερα Κυριακή 6/9 η Αστυνομία στη Λεμεσό, όταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μια γυναίκα έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους Αστυνομικούς ένα αγοράκι 16 μηνών είχε κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητο γύρω στις 13:00 το μεσημέρι και φοβόταν ότι λόγω της ζέστης υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Όπως ανέφερε ενώ είχε τοποθετήσει το βρέφος στο ειδικό κάθισμα σφράγισαν οι πόρτες  αφήνοντας τα κλειδιά στο εσωτερικό του οχήματος με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να κάνει και να πανικοβληθεί.

Η αγωνία της θείας του βρέφους έληξε λίγα λεπτά αργότερα όταν μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στη σκηνή και έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το βγάλουν έξω.

Το 16 μηνών αγοράκι, είναι καλά στην υγεία του και οι γονείς αλλά και η θεία ευχαρίστησαν την Αστυνομία για την άμεση επέμβαση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE