Τρέξτε ανανεώστε τις άδειες κυκλοφορίας σας – Έρχονται πρόστιμα!

Τρέξτε ανανεώστε τις άδειες κυκλοφορίας σας – Έρχονται πρόστιμα!

Δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας 104.000 αυτοκίνητα

Όσοι δεν ανανεώσατε τις άδειες κυκλοφορίας καλό είναι να βιαστείτε γιατί η διορία τελειώνει μέχρι αύριο Τρίτη 8/9. Σύμφωνα με την νομοθεσία, όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν ανανεώσουν μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία τότε επιβάλλεται πρόστιμο ποσού 10%, επί της ετήσιας άδειας κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», τα οχήματα που δεν έχουν ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας τους κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015 φτάνουν τις 104.000. Την ίδια ώρα αλλες 8.500 ιδιοκτήτες οχημάτων βρίσκονται χωρίς Πιστοποιητικό Καταλληλότητας και έχουν ενημερωθεί με γραπτό sms στα κινητά τους.

Γι αυτό, τρέξτε να προλάβετε! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE