Δείτε το νέο στιλ του Tζόνι Ντεπ…με χρυσά δόντια και τατουάζ στις παλάμες

Δείτε το νέο στιλ του Tζόνι Ντεπ…με χρυσά δόντια και τατουάζ στις παλάμες

Τα βλέμματα τράβηξε, περισσότερο από ό,τι συνήθως, ο Τζόνι Ντεπ με τις εμφανίσεις του στο Φεστιβάλ της Βενετίας, χάρη στο νέο του στιλ: Ο βετεράνος ηθοποιός έχει χρυσά δόντια, τατουάζ στις παλάμες και έχει επίσης αναπτύξει και μεγαλύτερη αδυναμία στα γυαλιστερά δαχτυλίδια.

Σε όλες τις εμφανίσεις του, πάνω ή και μακριά από το κόκκινο χαλί, ο ηθοποιός απέσπασε χειροκροτήματα και τον θαυμασμό του κοινού. Στη Βενετία βρίσκεται με τη νέα του σύζυγο Άμπερ Χερντ.

Στο εκτός συναγωνισμού πρόγραμμα της 72ης Μόστρας κάνει πρεμιέρα η «Ανίερη Συμμαχία» («Black Mass») του Σκοτ Κούπερ, στην οποία ο Τζόνι Ντεπ ερμηνεύει τον βοστονέζο κακοποιό Γουίτι Μπάλγκερ, πληροφοριοδότη του FBI κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80, με τον αμερικανό σταρ να φιλοδοξεί σε ένα δυνατό ερμηνευτικό come back. Συμπρωταγωνιστές στην ταινία οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κέβιν Μπέικον και Ντακότα Τζόνσον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Πέφτει το πετρέλαιο μετά τη δήλωση Τραμπ «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE