ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα δολοφονίας: Πυροβόλησαν 26χρονο – Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα ο νεαρός

Απόπειρα δολοφονίας: Πυροβόλησαν 26χρονο – Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα ο νεαρός

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 26χρόνου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τραύμα από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος εντοπίστηκε στην αυλή πολυκατοικίας στην περιοχή του Πάφος Μολ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η σφαίρα τον έπληξε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων αλλά η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία, που διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, δέχθηκε πληροφορία για ύπαρξη τραυματισμένου προσώπου στην περιοχή. Όταν μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στην περιοχή βρήκαν μόνο τον τραυματία που δεν ήταν σε θέση χθες βράδυ να δώσει πληροφορίες για το τι είχε προηγηθεί.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, προηγήθηκε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ομάδα ομοεθνών του 26χρονου εναντίον του οποίου διεπράχθη η απόπειρα φόνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top