LIFESTYLE

Ο Μπράιαν Άνταμς αποκάλυψε το αληθινό νόημα πίσω από το τραγούδι «Summer Of '69»

Ο Μπράιαν Άνταμς αποκάλυψε το αληθινό νόημα πίσω από το τραγούδι «Summer Of '69»

Ο Μπράιαν Άνταμς έριξε φως στο πραγματικό νόημα που κρύβεται πίσω από την εμβληματική επιτυχία του τραγουδιού «Summer Of '69» του 1984.

Πολλοί πίστευαν ότι το κομμάτι θύμιζε τα μεθυστικά καλοκαίρια του ροκ σταρ το 1969, ωστόσο ο Καναδός τραγουδιστής αποκάλυψε τώρα την αλήθεια.

Ο 64χρονος παραδέχτηκε ότι επρόκειτο να ονομάσει το τραγούδι «Best Days Of My Life», αλλά επέλεξε αντ' αυτού να αναφερθεί στη σεξουαλική στάση 69, κάτι που προηγουμένως δήλωσε ότι οι θαυμαστές θα ήταν «κουτοί» αν δεν το καταλάβαιναν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στους «Sunday Times»: «Λοιπόν, επρόκειτο να ονομάσω το τραγούδι "Best Days of My Life" αλλά η αναφορά στο "69" μου φάνηκε λίγο πιο προκλητική. Δεν είναι αυτή η συζήτηση λίγο σέξι για την ώρα του πρωινού;».

Όταν ρωτήθηκε για «τις καλύτερες μέρες της ζωής του», πρόσθεσε: «Ω, οι καλύτερες μέρες είναι τώρα, πάντα τώρα. Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι προσπαθούσα σκληρά να φανταστώ ή να φαντασιωθώ τι θα ακολουθούσε στη ζωή, αλλά τώρα είμαι εκεί και, ξέρετε, είναι υπέροχα».

Το 2008, ο Άνταμς είχε εξομολογηθεί: «Υπάρχει μια μικρή παρανόηση ότι πρόκειται για τη χρονιά, αλλά δεν είναι... Το "69" δεν έχει να κάνει με μια χρονιά, έχει να κάνει με μια σεξουαλική στάση».

Και πρόσθεσε: «Στο τέλος του τραγουδιού, ο στίχος λέει ότι "είμαι εγώ και το μωρό μου σε ένα 69". Θα πρέπει να είσαι πολύ κουτός αν δεν μπορούσες να καταλάβεις αυτόν τον στίχο».

Αργότερα σημείωσε: «Έγραψα αυτόν τον τίτλο μόνο και μόνο επειδή με έκανε να γελάσω».

Παρά τις πικάντικες αποκαλύψεις του, ο συν-στιχουργός του τραγουδιού, Τζιμ Βάλανς, επέμεινε ότι το τέλος του κομματιού ήταν απλώς μια πικάντικη προσθήκη και για τον ίδιο, το τραγούδι αφορούσε τη χρονιά.

Πρόσθεσε: «Δεν προσποιούμαι ότι μιλάω εκ μέρους του Μπράιαν. Δύο από εμάς γράψαμε το τραγούδι... Ίσως εκείνος να σκεφτόταν κάτι εντελώς διαφορετικό... αλλά εγώ σκεφτόμουν εκείνο το καταπληκτικό καλοκαίρι όταν έγινα 17 ετών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top