Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 17χρονου στη Βοιωτία: Βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του στο όπλο του αστυνομικού

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 17χρονου στη Βοιωτία: Βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του στο όπλο του αστυνομικού

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 17χρονου στη Βοιωτία φέρνει το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την ανάλυση στο όπλο του αστυνομικού που κατηγορείται για τον θάνατο του ανήλικου.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά και DNA του ανηλίκου στο όπλο, αλλά και στη σκανδάλη αυτού.

O αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ Βοιωτίας 41 ετών, υποστήριξε στην απολογία του ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο όχημα, το θύμα όρμησε πάνω του με σκοπό να του αρπάξει το όπλο του, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο ιατροδικαστής από την πλευρά του διαπίστωσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου. Κατόπιν η βολίδα συνέχισε την πορεία της στην αριστερή τραχηλική χώρα και κατέληξε στους μυς στην περιοχή του θώρακα. Επίσης από την ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως ο 17χρονος έχει βληθεί από κοντινή απόσταση.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE