ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: «Μιλούσαν μεταξύ τους και οι άλλοι νόμιζαν ότι ψάχνονται για καβγά» λέει η αδερφή του 29χρονου τραυματία

Γκάζι: «Μιλούσαν μεταξύ τους και οι άλλοι νόμιζαν ότι ψάχνονται για καβγά» λέει η αδερφή του 29χρονου τραυματία

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Γεννηματάς παραμένει ο 34χρονος Δημήτρης, ο ένας από τους τρεις τραυματίες που «γάζωσε» ο 37χρονος, Αλβανός «πιστολέρο» τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Το θύμα της αιματηρής επίθεσης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι την ώρα που ο 29χρονος αδερφός του, Γιάννης, καθώς και ο συνομήλικος φίλος του, Φραγκίσκος, μεταφέρθηκαν σε απλές κλίνες έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο πλευρό τους βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς τους οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πώς μια ασήμαντη αφορμή, μια παρεξήγηση, παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στους νεαρούς Κρητικούς.

Η αδελφή του 29χρονου Φραγκίσκου μιλά στο protothema.gr και εξηγεί πως ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Γιάννης φώναξε στους υπόλοιπους της παρέας να συγκεντρωθούν για να φύγουν. Τότε, οι δύο άγνωστοι σε αυτούς άνδρες κατέβηκαν από το ανθρακί τζιπ και τους ζήτησαν το λόγο νομίζοντας πως οι φωνές είχαν αυτούς ως αποδέκτες.

«Ξέρω ότι φώναξε το ένα παιδί (ο Γιάννης) κάτι στους υπόλοιπους. Ενα "εεεεππ", κάτι τέτοιο. Τους φώναξε για να βγουν από το μαγαζί και να φύγουν. Μεταξύ τους μιλούσαν. Ούτε μπουκάλι πέταξαν ούτε κάτι άλλο έγινε. Το άκουσαν αυτοί και το πήραν προσωπικά. Νόμιζαν ότι ψάχνονται για καβγά. Σταμάτησε πιο κάτω το αμάξι, κατέβηκαν κάτω και γύρισαν για να του ζητήσουν το λόγο» περιγράφει η αδελφή του ενός τραυματία και ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε καμία πρόκληση εκ μέρους της παρέας των Κρητικών που διασκέδαζε στην περιοχή.

Οι τρεις τραυματίες αναμένεται να δώσουν κατάθεση στους Αστυνομικούς για το αιματηρό περιστατικό μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας τους ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπόλοιπα επτά μέλη της παρέας αναγνώρισαν τους δύο δράστες.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top