ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (19/12/23) στο πλαίσιο Δημοσιογραφικής Διάσκεψης η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Χρίστου Μιχαηλίδη για τη, Δημαρχία Λεμεσού παρουσία Βουλευτών, Δημάρχων, εκπροσώπων κομμάτων και κινημάτων, προσωπικοτήτων του πολιτισμού, επιχειρήσεων και ευρύτερα της Λεμεσιανής κοινωνίας.

Ο κ. Χρίστος Μιχαηλίδης ανέδειξε την μακρόχρονη εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις γνώσεις και εμπειρίες του που τον καθιστούν ικανό να διαχειριστεί τον Δήμο και να διασφαλίσει μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία της Λεμεσού.

Ανέπτυξε το όραμα του για τη Λεμεσό και τους άξονες του στρατηγικού του προγράμματος με έμφαση την πρόταξη της Λεμεσού και των δημοτών της έναντι κομματικών και άλλων συμφερόντων. Ο κ. Μιχαηλίδης ανέδειξε τη σημασία της δημιουργίας ενός αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες, την ανάγκη εστίασης στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς του Δημότη, την διασφάλιση μιας υπεύθυνης πόλης με ευαισθησίες και φροντίδα για την Νεολαία, την Τρίτη Ηλικία και τις Ευάλωτες ομάδες. Μια πόλη, φιλική προς το περιβάλλον όπου ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη θα συνυπάρχουν σε μια αειφόρο πορεία.

Ανέδειξε τον στρατηγικό στόχο της αριστείας υπηρεσιών και υποδομών και εξέφρασε τη δέσμευσή του για τη δημιουργία μιας πόλης που θα αντανακλά τις σύγχρονες ανάγκες και θα εξυπηρετεί τους δημότες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όπου ο Δημότης θα έχει λόγο και συνεισφορά στην εξέλιξη της πόλης.

Μίλησε για την επιχειρηματική ανάπτυξη και πρωτιά της Λεμεσού καθώς και την μεγιστοποίηση της ενεργοποίησης των δημοτών και συντελεστών της πόλης.

Η παρουσίαση του κ. Χρίστου Μιχαηλίδη έκλεισε με το σύνθημα της εκστρατείας του: «Πάνω απο όλα η Λεμεσός!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «χάρτης» της φτώχειας στην Κύπρο - Πόσα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Ξενοδοχεία: 9 στις 10 διανυκτερεύσεις από ξένους τουρίστες – Αύξηση 21,4% σε σχέση με το 2023

Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτωνΣοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Σοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση με την πυρκαγιά που άρχισε χθες (15/6) στον Φαρμακά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top