LIKE ONLINE

Γονείς στο εξωτερικό έμειναν άφωνοι με αυτά που ζήτησε η κόρη τους από τον Άγιο Βασίλη

Γονείς στο εξωτερικό έμειναν άφωνοι με αυτά που ζήτησε η κόρη τους από τον Άγιο Βασίλη

Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη υψηλών φιλοδοξιών και σύγχρονων προτιμήσεων, η χριστουγεννιάτικη λίστα ενός 13χρονου κοριτσιού άφησε τους γονείς της εντελώς άφωνους.

Μια γυναίκα μοιράστηκε τη χειρόγραφη λίστα επιθυμιών της ανιψιάς της σε μια κοινωνική πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας μια συλλογή από 43 πολυτελή και διαφορετικά αντικείμενα, που κυμαίνονται από high-end τεχνολογικά gadgets μέχρι επώνυμα προϊόντα μόδας και ομορφιάς.

Η λίστα, με τίτλο «My 2023-2024 Xmas wish list», ξεκινάει το «Dior lip oil», που κοστίζει περίπου 37 ευρώ. Η λίστα επιθυμιών είναι μια ζωντανή αντανάκλαση του πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί σε σχέση με τις απλούστερες επιθυμίες των προηγούμενων γενεών, οι οποίες μπορεί να λαχταρούσαν πιο απλά δώρα.

Μεταξύ των αντικειμένων, η νεαρή έφηβη συμπεριέλαβε αιτήματα για «πολύτιμους λίθους δοντιών» και ένα «bodyboard». Ο κατάλογος δείχνει επίσης μια σημαντική στροφή από τα παραδοσιακά εφηβικά δώρα σε πιο εξελιγμένα προϊόντα. Εξέφρασε την επιθυμία της για μια σειρά από προϊόντα της Apple, όπως ένα Apple Watch, ένα MacBook Pro, ένα νέο iPad και AirPods, που αντιστοιχούν σε μια σημαντική οικονομική δαπάνη.

Εκτός από τα τεχνολογικά gadgets, η λίστα επιθυμιών περιλαμβάνει διάφορα ρούχα Nike. Δεν σταμάτησε εκεί, έδειξε επίσης μια προτίμηση στην πολυτέλεια με αιτήματα για «άρωμα Gucci», διάφορα «δαχτυλίδια» και μια «μεταξωτή μαξιλαροθήκη».

Η χριστουγεννιάτικη λίστα αυτής της 13χρονης χρησιμεύει ως μια συναρπαστική ματιά στις εξελισσόμενες επιθυμίες της σημερινής νεολαίας, που χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα πολυτέλειας, τεχνολογίας και ένα νεύμα στις διαχρονικές εφηβικές τάσεις. Είναι μια υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο η ψηφιακή εποχή και η έκθεση σε παγκόσμιες μάρκες έχουν διαμορφώσει τις προσδοκίες της νεότερης γενιάς.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top