ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το νέο, πρώτο exclusive DKNY store στην Κύπρο ήρθε στη Λευκωσία!

Το νέο, πρώτο exclusive DKNY store στην Κύπρο ήρθε στη Λευκωσία!

Η Κύπρος απέκτησε ακόμα ένα fashion reference point στην καρδιά της πρωτεύουσάς της. Το πρώτο κατάστημα DKNY είναι γεγονός!

Το αγαπημένο νεοϋορκέζικο brand μας έχει συνηθίσει σε συλλογές με έμπνευση πασαρέλας, προσεγγίζοντας πάντα την urban πλευρά της μόδας. Η DKNY συνεχίζει να ενσωματώνει τη σύγχρονη ραπτική με εκλεπτυσμένες πινελιές, συνδυάζοντας το ελκυστικό και πρακτικό πνεύμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Σκοπός του brand, είναι να προσφέρει δυναμικά items που κάνουν το τέλειο mix & match μεταξύ τους, αποτελώντας τα απαραίτητα key pieces μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κλασικά κομμάτια ανανεώνονται με μια ανεπιτήδευτη αισθητική δημιουργώντας ένα style statement για κάθε σου έξοδο.

Η καινούργια της καμπάνια "DKNY For You" μας προτείνει ένα διαφορετικό DKNY look για κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Το πνεύμα και η ζωντάνια της πόλης, έχει μια ιδιαίτερη φρεσκάδα και αυτή η συλλογή είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις δική σου την ενέργειά της!

Στη νέα αυτή συλλογή σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, οι επιλογές που ξεχωρίζουν είναι πολλές: φορέματα από faux δέρμα που τονίζονται με αιχμηρές μεταλλικές πινελιές, ρούχα με ποικιλία από υφές, γυαλιστερά μπουφάν και κοστούμια με μια χαρακτηριστική φινέτσα. Οι φόρμες είναι σχεδιασμένες για να τονίζεται η γοητεία. Η παλέτα των αποχρώσεων είναι δυνατή και στοχευμένη με εστίαση στην αγαπημένη ασπρόμαυρη διχρωμία του Οίκου. Η DKNY εξάλλου ήταν αυτή που μας σύστησε με το ευρηματικό concept του Seven Easy Pieces δεκαετίες πριν: κάποια βασικά στοιχεία -όπως σακάκια, πανωφόρια, φορέματα, φούστες, jeans, κολάν, hoodies- που δεν γίνεται να λείπουν, όποιες κι αν είναι οι τάσεις την εκάστοτε σεζόν.

Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα ανακαλύψεις στο νέο κατάστημα DKNY στη Λευκωσία. Δύο επίπεδα όπου στο ισόγειο φιλοξενούνται οι Ready To Wear, Casual & Dress συλλογές μαζί με υποδήματα και αξεσουάρ, ενώ ο όροφος είναι αφιερωμένος στην Athleisure συλλογή του brand. Συνολικά, ένας fashion προορισμός όπου κάθε γυναίκα θα ανακαλύψει όλα εκείνα που θα φέρουν έναν classy & chic τόνο όλα στην υπηρεσία του στιλ.

Τέσσερα γράμματα #DKNY, μια πόλη. Το απόλυτο fashion statement, και η Λευκωσία ήδη άλλαξε look!

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο exclusive DKNY Store (τηλ. +357 22656801) επί της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 17, στη Λευκωσία.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top