LIKE ONLINE

Κρύο καιρός για δύο - Δέκα στάσεις για να δοκιμάσετε το σαββατοκύριακο

Κρύο καιρός για δύο - Δέκα στάσεις για να δοκιμάσετε το σαββατοκύριακο

Το να είμαστε προβλέψιμες, πολλές φορές μπορεί να μας βγει σε καλό. Για παράδειγμα, όταν γνωρίζετε πως η θέση πάρκινγκ σας θα είναι πάντα ελεύθερη ή ότι ο λογαριασμός του ρεύματος δεν θα ξεπερνά τα 100€ το δίμηνο (αυτό μοιάζει με ουτοπία, αλλά καταλαβαίνετε το point), σίγουρα ανεβάζει τη διάθεσή σας.

Ένας τομέας που δεν μας αρέσει πάντα αυτό είναι το σεξ. Συνήθως, αναζητάμε το νέο, το προκλητικό, το διαφορετικό. Και όλα αυτά για να μην βαρεθούμε. Η ρουτίνα στη σχέση, ωστόσο, είναι αναπόφευκτη και – όχι πάντα – αρνητική. Μας αρέσει κάτι και το θέλουμε. Τέλος. Ωστόσο, στο σεξ είναι καλό κατά καιρούς να ανανεώνουμε λιγάκι τη ρουτίνα μας, ώστε να ανεβαίνουν τα αίματα και να ξυπνά ξανά το πάθος.

Διαβάστε παρακάτω 10 στάσεις που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αυτό το σαββατοκύριακο και να αναθερμάνουν τη σχέση σας.

Το Cowgirl

Σας φαίνεται κάτι συνηθισμένο, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα με αυτή τη στάση. Είτε επειδή ντρέπονται για το σώμα τους είτε επειδή δεν ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν. Αν αυτή είναι μια νέα θέση για εσάς, δοκιμάστε να βάλετε τα πόδια σας σε διαφορετικές θέσεις για να δείτε ποια είναι η πιο άνετη θέση για εσάς. Για παράδειγμα, αφήστε το ένα πόδι στο πλάι. Αυτή είναι κατάλληλη στάση και για όσες πονούν κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς από εδώ ορίζουν τον ρυθμό και την πίεση.

Χέρια πάνω από τους ώμους

Συχνά, αυτή τη στάση την αποφεύγουν τα περισσότερα ζευγάρια, επειδή φοβούνται πως δεν είναι αρκετά ευέλικτοι. Ο παρτενέρ σας πρέπει να σας βοηθήσει. Βάλτε τον σύντροφό σας να έρθει όσο πιο κοντά σας μπορεί στο ιεραποστολικό και στη συνέχεια σηκώστε τα πόδια σας, χρησιμοποιώντας τους ώμους και το στήθος του για να τα κρατήσει ψηλά

Κάθεται απέναντί σας και σπρώχνει τα πόδια σας μαζί, κάνοντας τον κόλπο σας να συσπάται με το πέος ή τα δάχτυλά του. Αυτή η στάση έχει το παρατσούκλι “G-Whiz”, επειδή «χτυπά« το σημείο G τόσο εύκολο.

Το σημείο Χ

Αυτή η στάση δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη διείσδυση και αυξάνει τις πιθανότητες για κολπικό οργασμό. Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα γόνατά σας στον αέρα, σταυρώνοντας τα ταυτόχρονα. Ο σύντροφός σας, τραβώντας τα πόδια σας διεισδύει και το παιχνίδι ξεκινά.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Καθίστε απέναντι από τον σύντροφό σας με τα πόδια ανοιχτά. Τυλίξτε τα πόδια σας γύρω από τη μέση του, τη στιγμή που εκείνος διεισδύει. Η στάση που σας επιτρέπει να είστε πρόσωπο με πρόσωπο με το ταίρι σας θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά.

Γέφυρα

Όλες γνωρίζετε πώς να κάνετε γέφυρα, σωστά; Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα χρειαστεί να ανασηκώσετε τους ώμους σας, παρά μόνο τα πόδια και τη μέση σας, όσο βρίσκεστε στην κλασική, ιεραποστολική στάση. Η ανύψωση επιτρέπει στον σύντροφό σας να διεισδύσει πιο βαθιά και ανεβάζει τον κόλπο σας σε διαφορετική θέση, η οποία δίνει εύκολη πρόσβαση στο πέος και διεγείρει την κλειτορίδα και τον κόλπο.

Χέρια πίσω από τους αστραγάλους

Ιδανική αν κάνετε γιόγκα και πιλάτες. Ξαπλώνετε μπρούμυτα στο στρώμα και λυγίζετε τα πόδια σας, τη στιγμή που ο σύντροφός σας διεισδύει στον κόλπο σας. Τεντώνετε προς τα πίσω τα χέρια σας και πιάνετε τους αστραγάλους σας. Αυτή η στάση είναι κατάλληλη και για πρωκτικό σεξ. Αν σας αρέσει, μπορείτε να δέσετε τα χέρια σας με χειροπέδες.

Στην «κόψη» του κρεβατιού

Μια διαφορετική εκδοχή του ιεραποστολικού και της στάσης με τα πόδια πάνω από τους ώμους, αυτή περιλαμβάνει τον σύντροφό σας να στέκεται δίπλα στο κρεβάτι όρθιος, ενώ εσείς είστε ξαπλωμένες στην άκρη. Μπορείτε να κρατήσετε τα πόδια σας πάνω από τους ώμους ή τραβηγμένα στο στήθος, να τα κρατάτε σε σχήμα “V” ή ό,τι άλλο νιώθετε άνετα. Το καλό με αυτή τη στάση είναι ότι ο σύντροφός σας είναι σταθερός στο έδαφος και μπορεί να σπρώξει βαθύτερα και πιο ελεγχόμενα (δηλαδή πιο γρήγορα ή πιο αργά, ό,τι προτιμάτε).

Το λιγκουίνι

Το όνομα είναι λίγο αστείο-αλλά δίνει σοβαρά αποτελέσματα αν ψάχνετε για μια στάση που επιτρέπει πολύ βαθύτερη διείσδυση. Παρά την ελάχιστη επαφή δέρμα με δέρμα και την εγγύτητα αυτής της στάσης, μπορεί να είναι πραγματικά οικεία, επειδή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να κοιτάζονται στα μάτια ενώ το κάνουν. Ξαπλώστε στο πλάι και βάλτε τον σύντροφο σας να γονατίσει πίσω σας γονατίζει με το ένα γόνατο ανάμεσα στα πόδια σας. Πείτε του να γείρει ελαφρά μπροστά, τη στιγμή που εισέρχεται στον κόλπο σας.

Ξαπλωμένοι στο πλάι (για στοματικό σεξ)

Θυμίζει τη στάση 69, αλλά γίνεται στο πλάι. Ξαπλώστε απέναντι και ανάποδα από τον σύντροφό σας για να ευχαριστηθείτε και οι δύο ταυτόχρονα. Με ήρεμες κινήσεις, χαλαρώστε και απολαύστε.

Το «μπερδεμένο» κουτάλι

Στάση καταλληλότερη για τον κρύο καιρό, καθώς δεν απαιτεί ούτε σηκωμένα πόδια ούτε όρθιους συντρόφους, ενώ βάζει στο παιχνίδι και ερωτικά βοηθήματα. Ξαπλώστε με την πλάτη στον σύντροφό σας και λυγίστε τα γόνατά σας μέχρι το στήθος ή αν θέλετε και μπορείτε τυλίξτε πίσω από εκείνα του συντρόφου σας. Εκείνος τώρα με τον δονητή ακουμπά την κλειτορίδα σας και εισέρχεται στον κόλπο σας. Η άμεση εσωτερική διέγερση σε συνδυασμό με την εξωτερική διέγερση από τον δονητή είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φτάσετε στην κορύφωση.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top