ΕΛΛΑΔΑ

Πώς έγινε το έγκλημα στα Καλύβια: Μαχαίρωσε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια

Πώς έγινε το έγκλημα στα Καλύβια: Μαχαίρωσε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια

Καρέ καρέ περιγράφεται στα έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. το σκηνικό της άγριας δολοφονίας του 71χρονου άνδρα από τον 16χρονο γιο του στα Καλύβια το βράδυ της Παρασκευής (23/12).

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 16χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του περίπου στις 21.00 χθες το βράδυ, ενώ νωρίτερα είχε μεταβεί στο κέντρο της Αθήνας με τον αδερφό του.

Ακολούθως, κατά την επιστροφή του πατέρα του στην κατοικία τους περίπου στις 21.20, ο κατηγορούμενος περίμενε στην είσοδό από την κεντρική πόρτα του πρώτου ορόφου, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια και τη στιγμή της εισόδου του, του επιτέθηκε με αυτά, πλήττοντάς τον με πολλαπλά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 71χρονος επιχείρησε να διαφύγει, κατεβαίνοντας την σκάλα της κατοικίας, έως ότου κατέληξε στον αύλειο χώρο του ισογείου, όπου εντοπίστηκε η σορός του. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο 16χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο, καθώς και με τη μητέρα του και τον αδερφό του, ενημερώνοντάς τους για την πράξη στην οποία προέβη.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική κοιλότητα, στην κοιλιακή χώρα, στο αριστερό μάτι και στο αριστερό αυτί.

Καλύβια: «Μας κακοποιούσε χρόνια, δεν άντεξα και τον σκότωσα»

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας του 71χρονου από τον 16χρονο γιο του που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια προσπαθούν να ενώσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε ότι αυτό που του «όπλισε» το χέρι ήταν η χρόνια κακοποίηση που είχε υποστεί αυτός, η μητέρα και ο 19χρονος αδερφός του στα χέρια του θύματος. Τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τον 16χρονο, η μητέρα του και ο μεγάλος του αδερφός αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι και να ζήσουν αλλού.

Από τη μεριά του ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί προκειμένου να φύγει και αυτός. Δεν άντεξε όμως, όπως είπε, και χθες το βράδυ τον σκότωσε ενώ ήταν εν βρασμώ ψυχής καταφέρνοντάς του πολλά τραύματα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top