ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποιημένος ο Γενικός Εισαγγελέας με το πόρισμα - Επανέρχεται ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Για αξιοπρέπεια κάνει λόγο ο Σάββας Αγγελίδης

Ικανοποιημένος ο Γενικός Εισαγγελέας με το πόρισμα - Επανέρχεται ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Για αξιοπρέπεια κάνει λόγο ο Σάββας Αγγελίδης

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που χαιρετίζουμε τη σημερινή Απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, με την οποία απορρίφθηκαν όλες οι καταγγελίες που υπέβαλε σε αυτήν ο Γενικός Ελεγκτής κατά του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γενικός Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης.

«Μας εκπλήττει η Ανακοίνωση του Γενικού Ελεγκτή, ο οποίος για άλλη μια φορά εκφεύγει των συνταγματικών του αρμοδιοτήτων. Τα οποιαδήποτε περαιτέρω σχόλια επ’ αυτής δεν είναι του παρόντος», κατέληξε.

Ανακοίνωση Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα σχετικά με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους και οικογενειακή γαλήνη.

Η Απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς ότι δεν διαπιστώνεται οποιοδήποτε αδίκημα διαφθοράς, είναι μερική απάμβλυνση και ικανοποίηση για τον διασυρμό που πέρασε ο θεσμός και τον εξευτελισμό που πέρασα προσωπικά, χωρίς να υπήρχε πραγματικό αντικείμενο μετά από ανώνυμες (επώνυμες) καταγγελίες με διάφορα κίνητρα πίσω από αυτές.

Η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στο παρόν χρονικό στάδιο στην Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που εκδόθηκε αμέσως μετά την απόφαση της Αρχής, η οποία σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια φορά, περιέχει σωρεία από παραβιάσεις συνταγματικών δικαιωμάτων, νομοθετικών προνοιών, καθώς και δολοφονία χαρακτήρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Βρέξιμο, νεροπίστολα και νερόφουσκες: Η «γέννηση» του κατακλυσμού και τα έθιμα στην ΚύπροΣοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top