Αναμένει τον διορισμό του απεσταλμένου η Λευκωσία - Έπεται το Εθνικό Συμβούλιο

Αναμένει τον διορισμό του απεσταλμένου η Λευκωσία - Έπεται το Εθνικό Συμβούλιο

Η Λευκωσία αναμένει την ανακοίνωση από τα ΗΕ για τον διορισμό της Κολομβιανής πρώην ΥΠΕΞ στη θέση της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ερωτηθείς εάν η ανακοίνωση αυτή αναμένεται σύντομα ή και σήμερα, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ισχύει η ενημέρωση που η Κυβέρνηση είχε και πριν τις γιορτές «ότι επίκειται ο διορισμός».

Σε ερώτηση για το πότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει την διαπραγματευτική ομάδα ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι θα προηγηθεί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου στις 8 Ιανουαρίου, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE