ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυροβολισμοί στη Λευκωσία - Και δεύτερη σύλληψη νεαρού μετά από μαρτυρία

Πυροβολισμοί στη Λευκωσία - Και δεύτερη σύλληψη νεαρού μετά από μαρτυρία

Χειροπέδες πέρασε χθες Τρίτη το βράδυ σε δεύτερο νεαρό για τους πυροβολισμούς στη Λευκωσία το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 27χρονο από τη Λάρνακα ο οποίος συνελήφθει μετά από μαρτυρία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για έξι ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση άντρας ηλικίας 26 ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος στις 30 Δεκεμβρίου, 2023 και την ίδια ημέρα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11.20π.μ. στις 29/12, οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της πρωτεύουσας και αφού πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα, τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top