LIKE ONLINE

Ιnfluencer έβγαλε το εσώρουχό της σε κατάστημα IKEA και... έπιασε με αυτό κοτσίδα τα μαλλιά της -Δείτε βίντεο

Ιnfluencer έβγαλε το εσώρουχό της σε κατάστημα IKEA και... έπιασε με αυτό κοτσίδα τα μαλλιά της -Δείτε βίντεο

Μια Ταϊβανέζα influencer κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις όταν επισκέφτηκε ένα κατάστημα IKEA κάνοντας την εξής κίνηση: Η Iris Hsieh κάθεται σε ένα κρεβάτι της εταιρείας ντυμένη στα λευκά, βγάζει το κόκκινο στρινγκ της και το χρησιμοποιεί για να πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά.

«Φαίνονται ωραία δεμένα;» ρωτά η Iris τους 913.900 followers της στο βίντεο των 24 δευτερολέπτων, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 144.000 προβολές στο Twitter.

 
Σε ένα άλλο βίντεο, επιδεικνύει για λίγο το σέξι εσώρουχό της καθώς λέει με νάζι: «Πότε μπορώ να έρθω στο σπίτι σου; Τώρα επισκέπτομαι μόνο το ΙΚΕΑ».

Η γεννημένη στην Taichung είναι νοσοκόμα και έγινε influencer με 69.600 followers στο Facebook, 233.000 στο Instagram και 243.500 στο TikTok.

Το 2022 προκάλεσε ξανά όταν πόζαρε με ένα διάφανο δαντελένιο σουτιέν μπροστά από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. «Η πρώτη φορά που βλέπω το μουσείο του Λούβρου. Μπόρεσα να βγάλω μόνο τρεις φωτογραφίες με το όμορφο σουτιέν τοπ που μόλις αγόρασα, καθώς η αστυνομία με πλησίασε και μου έκανε παρατήρηση», είχε γράψει η Hsieh σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει διαγραφεί.

 
Iris_Hsieh_Louvros

Το τελευταίο της κόλπο, με το Ikea, έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις καθώς σε κάποιους άρεσε ενώ οι περισσότεροι το βρήκαν άσεμνο και χυδαίο.

«Δεν είναι τολμηρό, είναι άσεμνο και ακατάλληλο», σχολίασε κάποιος. «Ποιος θα το έκανε αυτό», έγραψε κάποιος άλλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top