ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλαβε το χαρτοφυλάκιο η νέα Επίτροπος Περιβάλλοντος - Αρχή με συναντήσεις με προηγούμενους Επιτρόπους

Έλαβε το χαρτοφυλάκιο η νέα Επίτροπος Περιβάλλοντος - Αρχή με συναντήσεις με προηγούμενους Επιτρόπους

Το χαρτοφυλάκιο του Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος παρέλαβε σήμερα, από την απερχόμενη Επίτροπο Περιβάλλοντος δρα Μαρία Παναγιώτου, η νέα Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Αντωνία Θεοδοσίου, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής, η απερχόμενη Επίτροπος συνεχάρη τη νέα Επίτροπο για τον διορισμό της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Δήλωσε ότι αποχωρεί από το Γραφείο με ανάμικτα συναισθήματα, καθώς είναι ένα Γραφείο το οποίο αγάπησε και για το οποίο εργάστηκε με ζήλο και ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή και ότι χάρηκε κάθε μέρα σε αυτό.

Από την πλευρά της η νέα Επίτροπος Περιβάλλοντος ευχαρίστησε τη δρα Παναγιώτου για την παραλαβή του χαρτοφυλακίου και ανέφερε ότι θα μελετήσει με προσοχή τα πεπραγμένα του Γραφείου κατά τη θητεία της απερχόμενης Επιτρόπου και ότι θα επιδιώξει να έχει συναντήσεις και με προηγούμενους Επιτρόπους για να ενημερωθεί για την εμπειρία τους στο Γραφείο.

Συνεχάρη, επίσης, τη δρα Παναγιώτου για τον διορισμό της ως Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συμφωνία στενής συνεργασίας μεταξύ του Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, μια συνεργασία την οποία έχω ήδη συζητήσει και με τον Γενικό Διευθυντή Περιβάλλοντος του Υπουργείου». Τέλος, η κα Θεοδοσίου ευχήθηκε κάθε καλό στους κοινούς τους στόχους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top