LIKE ONLINE

Βρετανία: Η γυναίκα που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή μιλάει για μια «ευτυχισμένη» εμπειρία που άλλαξε τη ζωή

Βρετανία: Η γυναίκα που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή μιλάει για μια «ευτυχισμένη» εμπειρία που άλλαξε τη ζωή

Στα τέλη του περασμένου χρόνου, μια ομάδα νευροχειρουργών υποστήριξε ότι μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί μια διαδικασία ανάκλησης μνήμης.

Ωστόσο, οι επιστήμονες δήλωσαν ότι όλη η έρευνα είναι σε αρχικό επίπεδο και πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά πάνω σε αυτή την θεωρία.

Αν και δεν είναι γνωστό τι βρίσκεται στην άλλη... πλευρά, η 44χρονη Sara Goode έχει περιγράψει λεπτομερώς την μεταθανάτια εμπειρία της καθώς και το άτομο που την «επισκέφθηκε» ενώ βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη στην εντατική.

Μιλώντας στην Express.co.uk, η μητέρα ενός παιδιού στην Βρετανία αποκάλυψε ότι είχε βιώσει μια «δύσκολη ανατροφή» και ότι στο παρελθόν είχε μια «τοξική» σχέση με τον πρώην σύντροφό της.

Η Sara φέρεται να στράφηκε στα ναρκωτικά για να αντιμετωπίσει τη συναισθηματική αναταραχή και γρήγορα προχώρησε σε τακτική χρήση κρακ κοκαΐνης.

Η ίδια δήλωσε: «Ήμουν τόσο ανισόρροπη που πήγα γρήγορα στην κοκαΐνη κρακ - η οποία είναι πολύ πιο εθιστική και πολύ ισχυρότερη. Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για μένα».

Εκτός από το να παλεύει με την ψυχική της υγεία, η Sara υπέφερε επίσης από τη νόσο του Crohn. Η ίδια αποκάλυψε ότι έπαιρνε άδεια από τη δουλειά της για να καταναλώσει όλο και περισσότερα ναρκωτικά.

Στο αποκορύφωμα του εθισμού της, ο τότε σύντροφός της σκέφτηκε να αγοράσει ένα αγρόκτημα στην Ουαλία για να μπορέσει η σύντροφος του να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Αφού μετακόμισαν, η Σαρα μετέτρεψε το αγρόκτημα σε στάβλο. Ωστόσο, ενώ δούλευε με τα άλογα, έσπασε τη σπονδυλική της στήλη σε ένα σοκαριστικό ατύχημα.

Δυστυχώς, το κάταγμα επιδείνωσε τις δυσκολίες της νόσου του Crohn και αργότερα της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφιστεί από τις ενοχλήσεις.

Το 2015, τα φάρμακα άρχισαν να επηρεάζουν το ανοσοποιητικό της σύστημα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Εκεί, πάλεψε με την πνευμονία και με άλλες ασθένειες και χρειάστηκε να μπει στην εντατική. Εκεί έζησε μια μεταθανάτια εμπειρία, η οποία, όπως λέει, της άλλαξε τη ζωή..

Αφηγούμενη τη δοκιμασία στο προαναφερθέν μέσο, εξήγησε: «Θυμάμαι να κάθομαι σε μια ξαπλώστρα δίπλα σε μια πισίνα δίπλα στη μαμά μου. Με χτύπαγε ο ήλιος και ήμουν σε πλήρη ευδαιμονία. Θυμάμαι να σκέφτομαι 'θα μπορούσα να μείνω εδώ για πάντα'». Εκείνη τη στιγμή, η μακαρίτισσα μητέρα της εξήγησε ότι είχε ακόμη «πράγματα να κάνει» στη Γη.

Ήταν μια κατάσταση όπου σε κάθε ερώτηση και ήξερες ακριβώς την απάντηση - χωρίς άγχος ή ανησυχίες», είπε για την εμπειρία της. «Δεν υπάρχει τίποτα για να σκεφτείς ή να ανησυχήσεις» πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν βίωσε καμία «σύνδεση» με το βασίλειο των νεκρών και ότι η πορεία προς το φως ήταν το "«πιο περίεργο συναίσθημα» που βίωσε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top