Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εμπρησμό οχήματος του αστυνομικού

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εμπρησμό οχήματος του αστυνομικού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις εξετάσεις για τον εμπρησμό οχήματος που ανήκει σε αξιωματικό της Αστυνομίας Πάφου και το οποίο χρησιμοποιείται από τον ίδιο και άλλα μέλη της οικογένειας του, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως «οι εξετάσεις συνεχίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις», προσθέτοντας πως «το όχημα χρησιμοποιείτο και από άλλα μέλη της οικογένειας, οπότε ανοικτό είναι το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας να αφορούσε άλλο μέλος της οικογένειας και όχι τον ίδιο τον αστυνομικό».

Οι εξετάσεις, συνέχισε ο κ. Νικολάου, εστιάζονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε πρατήρια καυσίμων, καθώς και στην γύρω περιοχή της κατοικίας του παραπονούμενου με σκοπό την εξασφάλιση μαρτυρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 21:45 της Κυριακής και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της οικίας του ιδιοκτήτη του.

Η φωτιά κατασβήσθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία προτού επεκταθεί και σε άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο όχημα που καταστράφηκε από τη φωτιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE