LIKE ONLINE

H τρομακτική πραγματικότητα των πυραμίδων της Αιγύπτου μπορεί να αποτρέψει πολλούς τουρίστες από το να τις επισκεφθούν - Βίντεο

H τρομακτική πραγματικότητα των πυραμίδων της Αιγύπτου μπορεί να αποτρέψει πολλούς τουρίστες από το να τις επισκεφθούν - Βίντεο

Ενα βίντεο που δείχνει την τρομακτική πραγματικότητα της επίσκεψης στις αιγυπτιακές πυραμίδες μπορεί να σας αποτρέψει από το να θέλετε ποτέ να τις επισκεφθείτε.

Αν έχετε φτιάξει μια λίστα με τους προορισμούς που θα θέλατε να επισκεφθείτε, τότε πιθανότατα μέσα σε αυτή θα βρίσκονται και οι πυραμίδες της Αιγύπτου.

Αυτά τα αξιοθαύμαστα μαυσωλεία εξακολουθούν να στέκονται ως μνημεία, να αναδεικνύουν μέχρι και σήμερα τη φοβερή δύναμη του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού και να προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ένας TikToker που επισκέφθηκε πρόσφατα τις πυραμίδες έφτιαξε ένα βίντεο και προτρέπει τον κόσμο να μην πατήσει το πόδι του εκεί. Φυσικά, αν είστε αποφασισμένοι να πάτε, οφείλετε να μην επηρεάζεστε από αυτά που λέει κάποιος στο διαδίκτυο. Πηγαίνετε και ζήστε τα όνειρά σας!

Εν πάση περιπτώσει, ο TikToker @touchdalight έδωσε τρεις επιτακτικούς λόγους για τους οποίους το να πάτε στις πυραμίδες μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ιδέα...

 

 

Πρώτον, η μετακίνηση στο εσωτερικό της γιγαντιαίας κατασκευής περιλαμβάνει πολύ σκαρφάλωμα, το οποίο μπορεί να σας κουράσει.

«Υποτίθεται ότι πάτε στις πυραμίδες για να θαυμάσετε το αξιοθέατο και την ιστορία του τόπου, όχι για να εξελιχθείτε σε ένα ιδρωμένο χάλι...».

Η αναρρίχηση στο εσωτερικό μιας πυραμίδας μπορεί επίσης να είναι μια επικίνδυνη υπόθεση, καθώς το βίντεο του TikToker έδειξε έναν φίλο του να χτυπάει το κεφάλι του σε έναν από τους στενούς χώρους στο εσωτερικό της.

Όσο για τον δεύτερο λόγο, αυτός έχει να κάνει με «το γεγονός ότι δεν υπάρχει κλιματισμός στο εσωτερικό».
Αν οι δύο πρώτοι λόγοι δεν σας ενθουσίασαν ιδιαίτερα, τότε ίσως σας ενθουσιάσει ο τρίτος, καθώς προφανώς η πραγματικότητα της επίσκεψης στις πυραμίδες είναι ότι «στην πραγματικά τόσο επική που δεν θα ξαναζήσετε κάτι παρόμοιο».

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top