Αννίτα Δημητρίου: «Όσοι επιχειρούν να συντηρήσουν διχασμούς του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα είναι υποψήφιοι του κόμματος»

Αννίτα Δημητρίου: «Όσοι επιχειρούν να συντηρήσουν διχασμούς του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα είναι υποψήφιοι του κόμματος»

Η προηγούμενη ηγεσία της παράταξης επέλεξε να μην λάβει μέτρα κατά όσων αντιστρατεύτηκαν την επιλογή του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης 25/1 η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Σε ανάρτησή της συνεχίζει: «Επέλεξε να κινηθεί στην λογική μιας νέας αρχής η οποία θα διασφάλιζε την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Σε αυτό το πλαίσιο, η αναμόχλευση του ζητήματος στην παρούσα συγκυρία είναι εξόχως προβληματική ενόψει ιδιαίτερα των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του Ιουνίου.

Τούτων λεχθέντων ασφαλώς, θέλω να σημειώσω εμφαντικά ότι δεν πρόκειται να γίνουν ξανά ανεκτές ενέργειες και συμπεριφορές που αντιστρατεύονται συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

Όσοι φιλοδοξούν να διεκδικήσουν θέσεις και αξιώματα με τη σημαία του ΔΗΣΥ οφείλουν να επιδεικνύουν πλήρη σεβασμό στο σύνολο των αποφάσεων της παράταξης.

Όσοι επιχειρούν να συντηρήσουν διχασμούς του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα είναι υποψήφιοι του κόμματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη δικαστική διαδικασία για την ανείπωτη τραγωδία στο Ξυλοφάγου, όπου δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE