ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου: «Όσοι επιχειρούν να συντηρήσουν διχασμούς του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα είναι υποψήφιοι του κόμματος»

Αννίτα Δημητρίου: «Όσοι επιχειρούν να συντηρήσουν διχασμούς του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα είναι υποψήφιοι του κόμματος»

Η προηγούμενη ηγεσία της παράταξης επέλεξε να μην λάβει μέτρα κατά όσων αντιστρατεύτηκαν την επιλογή του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης 25/1 η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Σε ανάρτησή της συνεχίζει: «Επέλεξε να κινηθεί στην λογική μιας νέας αρχής η οποία θα διασφάλιζε την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Σε αυτό το πλαίσιο, η αναμόχλευση του ζητήματος στην παρούσα συγκυρία είναι εξόχως προβληματική ενόψει ιδιαίτερα των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του Ιουνίου.

Τούτων λεχθέντων ασφαλώς, θέλω να σημειώσω εμφαντικά ότι δεν πρόκειται να γίνουν ξανά ανεκτές ενέργειες και συμπεριφορές που αντιστρατεύονται συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

Όσοι φιλοδοξούν να διεκδικήσουν θέσεις και αξιώματα με τη σημαία του ΔΗΣΥ οφείλουν να επιδεικνύουν πλήρη σεβασμό στο σύνολο των αποφάσεων της παράταξης.

Όσοι επιχειρούν να συντηρήσουν διχασμούς του παρελθόντος δεν μπορούν και δεν θα είναι υποψήφιοι του κόμματος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top