Αβ. Νεοφύτου: «Απλώς διαπιστώνουν προβλήματα, αντί να παρεμβαίνουν νομοθετικά και να τα λύνουν»

Αβ. Νεοφύτου: «Απλώς διαπιστώνουν προβλήματα, αντί να παρεμβαίνουν νομοθετικά και να τα λύνουν»

Επικρίσεις στις επικρίσεις δίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αφορμή τη γραπτή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Αυτούσια η δήλωση Α. Νεοφύτου

Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ότι έχουμε κυβέρνηση σχολιαστών-παρατηρητών.

Και στο μείζον θέμα της Τ.Α. απλώς διαπιστώνουν προβλήματα, αντί να παρεμβαίνουν νομοθετικά και να τα λύνουν, όταν μάλιστα λένε ότι υπάρχουν σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Αλλά πώς να το κάνουν, όταν, όπως σωστά τεκμηρίωσαν οι συνάδελφοι Νίκος Νουρής και Κωνσταντίνος Πετρίδης, οι στρεβλώσεις προήλθαν ουσιαστικά από τους συγκυβερνήτες του ΔΗΚΟ.

'Α' ο υπουργός '-Α' το ΔΗΚΟ = κυβέρνηση μηδενικού αθροίσματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE