ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου του Ερντογάν

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου του Ερντογάν

Ένα άτομο τραυματίστηκε σε ένοπλη επίθεση κατά την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου δημάρχου του AKΡ στη συνοικία Κιουτσούκτσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια, ανακοίνωσε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε με μακρύκαννο όπλο.

Σε εξέλιξη έρευνες

«Έχει ξεκινήσει έρευνα μεγάλης κλίμακας σχετικά με την επίθεση. Καταδικάζω έντονα τέτοιες αποτρόπαιες επιθέσεις κατά της εκλογικής διαδικασίας και της δημοκρατίας», ανέφερε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΑΚΡ του μητροπολιτικού δήμου Κωνσταντινούπολης Μουράτ Κουρούμ καταδίκασε την ένοπλη επίθεση, ενώ έκανε λόγο και για 1 νεκρό.

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς δήλωσε: «Καταδικάζω έντονα την ένοπλη επίθεση που έλαβε χώρα, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος μας στο Κιουτσούκτσεκμετζέ Aziz Yeniay ήταν υποψήφιος για τις εκλογές. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον τραυματισμένο πολίτη μας. Έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα από τον αρχηγό του Κιουτσούκτσεκμετζέ Εισαγγελία σχετικά με την επίθεση και οι προσπάθειες σύλληψης των επιτιθέμενων συνεχίζονται. Ελπίζουμε στη δημοκρατία μας." "Τέτοιες προδοτικές επιθέσεις εναντίον μας δεν θα επιτύχουν ποτέ τον σκοπό τους».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μητροπολιτικού Δήμου Κωνσταντινούπολης του ΑΙΚΡ Μουράτ Κουρούμ καταδίκασε επίσης την επίθεση.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top